ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ 

[1] ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Πωλήσεις από την Κ&Κ ΕΜΠΟΡΙΚΗ είναι αποδεκτές μόνο προς επαγγελματίες και απαιτεί έκδοση σχετικού τιμολογίου για τα προϊόντα αγοράς.

Μετά την παραλαβή της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στο τηλέφωνο που έχετε καταχωρήσει  για την λήψη στοιχείων τιμολόγησης και τον καθορισμό κατόπιν συνεννόησης την ημέρας και της ζώνης ώρας για την παράδοση της παραγγελίας σας. 

Η ηλεκτρονική παραγγελία προαπαιτεί την προκαταβολή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της σελίδας μας.

Για αντικαταβολές αποδεκτή είναι μόνο η τηλεφωνική παραγγελία.

 

[2] ΠΛΗΡΩΜΕΣ 

Διαθέτουμε τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής με σκοπό την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των υποψήφιων πελατών μας, που επιθυμούν να αγοράσουν προϊόντα από το κατάστημά μας:

1. Με ηλεκτρονική καταβολή μέσω της ιστοσελίδας μας με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας και εφαρμογή δόσεων στην εξόφληση, εφόσον υποστηρίζεται από την πιστωτική σας κάρτα.

2. Κατάθεση στον παρακάτω επαγγελματικό τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης  μας, με κατάθέση του αντίτιμου των αγορών σας, το οποίο εμφανίζεται στο σύνολο του καλαθιού αγορών σας. στον  λογαριασμούς της επιχείρησης μας και να μας αποστείλετε με e-mail  το καταθετήριο της τράπεζας.  Στο καταθετήριο, κρίνεται απαραίτητο να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας.

Ο επαγγελματικός τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 
IBAN: GR7701103790000037901987737

Η ασφάλεια συναλλαγής με αυτόν τον τρόπο πληρωμής είναι ασφάλεια επιπέδου τραπεζών χωρίς να κρατείται καμία πληροφορία στη εταιρία μας αφού οι συναλλαγές γίνονται μέσα από τον διαδικτυακό χώρο της τράπεζας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 27440.64690 ή στείλτε μας μήνυμα με την φόρμα επικοινωνίας (πάτα εδώ)

Παρατηρήσεις: Οι τιμές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

[3] ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αν η καθαρή αξία είναι των αγορών σας είναι άνω των 150€ με δικό μας μεταφορικό μέσο ή με μεταφορική εταιρεία, τα έξοδα της οποίας βαρύνουν την επιχείρηση μας χωρίς επιπλέον χρέωση σας.

Αν η καθαρή αξία των αγορών σας είναι κάτω των 150€ με μεταφορική εταιρεία και με χρέωση του παραλήπτη πάγιου ποσού 3,90 €. 

Χρόνος αποστολής: 5-7 εργάσιμες ημέρες
-Από την ημέρα που καταχωρήθηκε η παραγγελία στο σύστημα μας αν πρόκειται για αντικαταβολή
-Από την ημέρα καταχώρησης της πληρωμής στο σύστημα μας αν πρόκειται για τραπεζική κατάθεση

Τηλέφωνο επικοινωνίας :
27440.64690    &    693.273.5198
καθημερινές και αργίες

 

 

Scroll to top