ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Κ&Κ ΕΜΠΟΡΙΚΗ και e-medbox.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της Κ&Κ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

[1] RapidSSL (www.e-medbox.gr)  

[2) Eλεγχόμενη πρόσβαση στα συστήματα e-medbox.gr (servers) από Immunify AV

[3] Eλεγχόμενη λειτουργία της πλατφόρμας διαχείρισης από Jetpack Protect

[4] Το απόρρητο και η ασφάλεια συναλλαγής με πιστωτική κάρτα είναι ασφάλεια επιπέδου τραπεζών με διαχείρηση των συναλλαγών από τα τραπεζικά συστήματα ταυτοποίησης χρήστη. 

Το website απευθύνεται σε κοινό ενηλίκων (όπως είναι οι επαγγελματίες και τα άτομα που αναζητούν πληροφορίες σχετικά με την Κ&Κ ΕΜΠΟΡΙΚΗ και τα προϊόντα της.).
Δεν συγκεντρώνουμε ούτε προτιθέμεθα να συγκεντρώσουμε, εν γνώσει μας πληροφορίες από ή σχετικά με παιδιά.
Στη βάση δεδομένων πελάτη συγκετρώνουμε με την δική σας αποδοχή σε επιλογή της σελίδας αγορών τα στοιχεία τιμολόγησης και επικοινωνίας για τυχόν επαναλαμβανόμενες αγορές.
Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της Κ&Κ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας.

Σχόλια

Όταν οι επισκέπτες αφήνουν σχόλια στον ιστότοπο, συλλέγουμε τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων όπως επίσης τη διεύθυνση IP του επισκέπτη και τη συμβολοσειρά του χρήστη του προγράμματος περιήγησης ώστε να βοηθήσουμε στην ανίχνευση ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Μια ανωνυμοποιημένη συμβολοσειρά που δημιουργήθηκε από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (επίσης αποκαλούμενη "hash") ενδέχεται να παρασχεθεί στην υπηρεσία Gravatar για να δει αν τη χρησιμοποιείτε. Η πολιτική απορρήτου της υπηρεσίας Gravatar διατίθεται εδώ: https://automattic.com/privacy/. Μετά την έγκριση του σχολίου σας, η εικόνα του προφίλ σας είναι ορατή στο κοινό μέσα στο πλαίσιο του σχολίου σας.

 

Scroll to top